Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Home  /  Deals  /  2N Terms and Conditions

2N viert dit jaar 30 jaar op de markt, maar u bent degene die cadeaus krijgt. Bestel nu een 2N Actie Product en in de doos vindt u een voucher met gratis tegoed voor de 2N® Mobile Video service.

Hoeveel credits?

De waarde van de voucher (aantal credits) is afhankelijk van het type unit dat u koopt:

  • 2N® Indoor Talk – voucher voor 12 credits (1 jaar/1 telefoon)
  • 2N® Indoor Compact – voucher voor 24 credits (2 jaar/1 telefoon)
  • 2N® Indoor View and 2N® Indoor Touch 2.0 – voucher voor 36 credits (3 jaar/1 telefoon)

MY2N Voucher

2N heeft dozen gelabeld met een FREE MY2N voucher INSIDE sticker om u te laten weten dat er vouchers in het pakket zitten. ADI heeft nu alleen units met vouchers op voorraad. Mocht u een doos zonder sticker krijgen, neem dan contact op met ADI.

Hoe gebruik ik de voucher?

Log in op uw My2N-account, voer de code in en uw tegoed wordt toegevoegd. Heeft u meerdere telefoons in een huishouden met één unit? Laten we dat eens bekijken aan de hand van het voorbeeld van een 2N® Indoor Compact-unit. In de doos vindt u een voucher voor 24 credits. 24 credits gaan mee:

  • 24 maanden voor 1 telefoon
  • 12 maanden voor 2 telefoons
  • 8 maanden voor 3 telefoons

Wat kan ik met de credits?

Bied klanten gratis gebruik van de 2N® Mobile Video service met beantwoorder voor een bepaalde tijd. Gebruik de vouchers als argument voor uw project. Vertel investeerders dat naast deze units, eigenaren van flats ook een premium service krijgen. Juist dit soort diensten verhogen de waarde van een flat. Het inwisselen van vouchers is niet gekoppeld aan de serienummers van producten of projecten. Dus hoe u de vouchers gebruikt, wordt alleen beperkt door uw creativiteit.

close button