Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

TEF

Web-access BMI protocol

Slim toegepaste software maakt het mogelijk om op afstand met de brandmeldcentrales van TEF te communiceren. Onderhoud en storingen uitlezen kan niet sneller en makkelijker. Zonder jaarlijkse licentiekosten!

Zorg 2.0 protocol

De flexibele functionaliteit van de TEF-rookmelders in combinatie met makkelijk aanpasbare software levert een perfect product op voor appartementen in zorgcomplexen.

ZEOS Intelligence BMI Protocol

De ZEOS Intelligence meet gelijktijdig hitte- en rookontwikkeling. Met de slimme software kunnen de parameters eenvoudig aangepast worden aan de omgevings-omstandigheden, zoals bijvoorbeeld koken of douchen. Deze flexibiliteit voorkomt onechte en ongewenste meldingen.

Over TEF

TEF Brandbeveiliging is producent en leverancier van branddetectie- en ontruimingsapparatuur. Als het enige officiële Benelux verkoopkantoor van het Portugese Global Fire Equipment (GFE) neemt TEF een unieke, onafhankelijke positie in op de Nederlandse branddetectiemarkt. Onze producten zijn innovatief, kwalitatief hoogstaand en goedgekeurd voor de Europese markt. Door een eigen fabriek en R&D afdeling in Portugal zijn wij in staat snel op ontwikkelingen en vragen uit de markt te reageren en aantrekkelijke prijzen te bieden.

Winkel per categorie

Conventionele detectie
Adresseerbare detectie
ROOKMELDERS
Nevenindicator
Alle TEF producten

TEF kernwaarden

TEF kiest heel bewust voor de onafhankelijke marktpositie van fabrikant. En werkt dus alleen met dealers en nooit met eindklanten.

Het Berlagehuis

Het Berlagehuis in Den Haag heeft een ontruiming en omroepsysteem van TEF. Lees meer over deze unieke opdracht

Meer referenties
Technisch support

Of u nu hulp nodig heeft bij het ontwerpen van systemen of een vraag heeft over een bestelling of product, ADI-teamleden kunnen u helpen.

mail ons
Certificeringen

TEF Brandbeveiliging staat voor kwaliteit. Dit houdt in dat TEF alleen producten leveren die zijn gecertificeerd volgens de EN-54 reeks.

Zie alle certificeringen

Videos

Is WEB ACCES 2.0 van TEF echt zo eenvoudig?
Hoe reset je een brandmeldcentrale van TEF
De Meiden van TEF Leader

TEF Brandbeveiliging is producent en leverancier van branddetectie- en ontruimingsapparatuur. Als het officiële Benelux verkoopkantoor van het Portugese Global Fire Equipment (GFE) neemt TEF een unieke, onafhankelijke positie in op de Nederlandse branddetectiemarkt. Onze producten zijn innovatief, kwalitatief hoogstaand en goedgekeurd voor de Europese markt. Door een eigen fabriek en R&D afdeling in Portugal zijn wij in staat snel op ontwikkelingen en vragen uit de markt te reageren en aantrekkelijke prijzen te bieden.

Back to top
close button