Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Bij ons ben je niet afhankelijk van één oplossing

Met onze deskundige multidisciplinaire kennis kan ons team je voorzien van het beste ontwerp voor het systeemvraagstuk. Bij ons bent je niet afhankelijk van één oplossing. Ons brede productenpakket biedt bijna altijd meerdere oplossingen. Zo weet je zeker dat je een offerte ontvangt die binnen het budget van jou klant ligt.

Van een eenvoudige aanvraag tot een complexe geïntegreerde oplossing, je kunt altijd kiezen voor ADI's service voor systeemontwerp. Ons team werkt samen met jou om een gedetailleerd inzicht te krijgen in de beveiligingsbehoeften van de klant en de verwachting. Op die manier weet je zeker dat je een geschikte oplossing biedt - tegen de best mogelijke kosten.

Ons team zal advies geven, aanbevelingen doen en wellicht zelfs nieuwe, efficiëntere ideeën voorstellen. Bespreek je aanbestedingsdocument of technische / ontwerptekeningen met ons en wij komen binnen een aantal dagen bij je terug met een ontwerp & offerte.

Onze service omvat:

  • Bespreken & lezen van aanbestedingsdocument / technische tekening
  • Bespreken van mogelijke oplossingen & kosten
  • Uitgewerkte offerte met product lijst
  • Garantie van naleving van huidige en toekomstige wet- en regelgeving
  • Alle vereiste ondersteunende documentatie, b.v. datasheets
  • Complete technische ondersteuning van begin tot eind

Beschikbaar voor:

Video Inbraak Toegangscontrole Brand
close button