Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Homepage  /  IoT unlimited

IoT unlimited

Netwerkonafhankelijke simkaart

De simkaarten van IoT unlimited staan open voor alle netwerken zonder netwerkcontrole. Dit zorgt voor een zo hoog mogelijke beschikbaarheid op de locatie waar uw apparatuur wordt gebruikt.

Beveiligde verbinding met VPN

U kunt er optioneel voor kiezen om het verkeer via een VPN-verbinding te laten routeren en op uw (externe) bedrijfsnetwerk te laten belanden. Hierdoor heeft u ook op afstand toegang tot uw apparatuur.

Schaalbaar en voorspelbaar model

Het gebruik van de dienst is gebaseerd op een getrapt model. Hiermee weet u vooraf welke kosten er met de dienst gemoeid zijn en krijgt u korting als het aantal abonnementen toeneemt.

Waarom IoT unlimited?

IoT unlimited biedt flexibiliteit in haar dienstverlening. Dankzij een schaalbaar model weet u vooraf precies waar u staat voor het gebruik van mobiele connectiviteit.

De basis van een multinetwerkdienst en de mogelijkheid voor een VPN-verbinding zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van een hoogwaardige service waarmee u uw klant kunt ontzorgen.

Alle netwerken zijn beschikbaar in 2G, 3G, 4G, LTE-M en Nb-IoT (5G volgt binnenkort).

IoT Resouce Center

IoT-toepassingen in verschillende industrieën en oplossingen.

Transportation

Volg de logistieke bewegingen in de hele keten.

Meer informatie
Contacteer ons

Het ADI-team staat voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of het formulier invullen.

Contacteer ons
GPS en Track & Trace Solutions

Track & Trace-oplossingen maken het volgen van uw producten mogelijk.

Meer informatie

IoT unlimited, gevestigd in Amsterdam, is een innovatieve speler op het gebied van M2M en IoT-connectiviteit. Met zijn unieke portal helpt IoT unlimited u om uw klanten op een toegankelijke en vooral veilige manier te voorzien van "connected solutions". De simkaarten worden aangeboden in een schaalbaar model, waardoor u gebruik kunt maken van een scale-in model met een voorspelbare kostenstructuur. Dit, in combinatie met beveiligde (VPN) verbindingen, maakt de dienst een relevante oplossing voor onder meer beveiligingsbedrijven.

Back to top
close button