Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button
 

Oplossingen voor de 1,5m samenleving.

Veilig, snel en slim naar het 'nieuwe normaal'

Bedrijven in verschillende sectoren zijn opzoek naar manieren om op een veilige en verantwoorde wijze hun deuren weer te openen.
De maatregelen die hiervoor genomen moeten worden moeten betrouwbaar en uitvoerbaar zijn.
Technologie biedt uitkomst door verschillende mogelijke maatregelen te combineren en te automatiseren.
Met behulp van innovatieve technologie kunnen we gezamenlijk aan een veilige samenleving na de 'lockdown' werken.

 
Hikvision biedt een aantal oplossingen die hierbij kunnen helpen, zoals temperatuur screening, mondkapjesdetectie,
bezoekersmanagement en standalone terminals waarmee mensen de eigen lichaamshuidtemperatuur kunnen meten.

   
    Klik hier voor de Hikvision brochureDownload

Temperatuur Screening

De Hikvision Temperatuur Screening Oplossing is speciaal ontworpen voor het detecteren van temperaturen van huidoppervlaktes om een snelle, veilige en efficiënte initiële screening te bieden in openbare ruimtes. De oplossing telt meerdere productsoorten en een brede selectie van toepassingen. Een aanpak die gebruik maakt van slimme technologieën kan op veel manieren een betere keuze zijn dan alleen vertrouwen op mankracht.

  • Al technologie zorgt ervoor dat thermografische camera's alleen de temperatuur van het menselijk huidoppervlak detecteren. Zo vermindert het de kans op een vals alarm van andere warmtebronnen 

  • Het compensatiealgoritme zorgt ervoor dat de gemeten lichaamshuidtemperatuur wordt gecompenseerd op basis van de omgevingstemperatuur en de afstand tot het gemeten doel voor een hogere nauwkeurigheid.

  • Thermische technologie is op grote schaal toegepast in scenario's voor temperatuur screening, omdat het meer flexibiliteit en efficiëntie biedt bij initiële screening van verhoogde lichaamshuidtemperaturen.
    Video 
    SHOP PRODUCTEN  Bestel nu

Mondkapjesdetectie

Monitor het gebruik van beschermende mondkapjes
Er zijn verschillende oplossingen waarmee mondkapjes gedetecteerd kunnen worden. Deze oplossingen analyseren de gezichtsvorm van personen met behulp van een AI-algoritme voor zeer nauwkeurige detectie. Aan het detectieresultaat kan een actie gekoppeld worden, zoals bijvoorbeeld het afspelen van een ingesproken bericht of het maken van een link naar een toegangscontrolesysteem.
De automatische detectie van mondkapjes is snel, makkelijk en veilig. Door de flexibiliteit van de oplossingen en de eenvoudige implementatie kan dit worden ingezet in scenario's waar veel mensen tegelijk passeren. Daar hierbij aan het openbaar vervoer, kantoren, magazijnen, grote winkels en ziekenhuizen.
Met onze oplossingen voor mondkapjesdetectie kan men eenvoudig een situatie in de gaten houden en mensen er eventueel automatisch aan herinneren dat het dragen van een mondkapje nodig is.
Video 

SHOP PRODUCTEN  Bestel nu

Bezoekersmanagement: Mensen tellen

In de huidige situatie moeten organisaties het aantal mensen dat hun ruimte betreedt beheersen. Zo is het in de retail of voor horeca bijvoorbeeld zo dat het aantal mensen dat naar binnen mag afhankelijk is van de grootte van de winkel. Mensen moeten samen beperkte ruimte delen en winkeleigenaren moeten ervoor zorgen dat er onderling voldoende afstand kan worden gehouden. Technologie kan hierbij een uitkomst bieden, door het monitoren en het beheren van het aantal mensen in een ruimte te automatiseren. Camera's met algoritmes die speciaal zijn ontwikkeld om mensen te herkennen en te tellen kunnen in zowel binnen- als buitengebieden een alarm genereren wanneer er te veel mensen een ruimte binnen willen gaan. Deze informatie kan gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een waarschuwingslamp, een audio alarm of de telling kan zelfs digitaal worden weergegeven op een scherm bij de ingang(en).

Video 

SHOP PRODUCTEN  Bestel nu

Mobile link:http://app.dahuasecurity.com/download.html

Bezoekersmanagement:
Social distancing

Social Distancing, oftewel minimaal 1.5m afstand houden, is een concept dat de laatste tijd steeds vaker voorbij komt. Handhaving in drukke gebieden is echter niet makkelijk. Technologie biedt hier uitkomst, door het monitoren en handhaven op nauwkeurige wijze te automatiseren De Social Distancing oplossing maakt gebruik van de techniek voor het tellen van mensen in combinatie met 3D-modelleringstechnologie om de afstand tussen personen te meten. De minimale benodigde afstand kan vrijelijk worden ingesteld.
De camera kan direct op een waarschuwingslicht of speaker worden aangesloten om mensen eraan te herinneren de minimale onderlinge afstand aan te houden. Daarnaast kan een eventuele alarmmelding worden doorgezet naar een receptionist, gebouwbeheerder of handhaver om actie te ondernemen.

Video 

SHOP PRODUCTEN  Bestel nu

Bezoekersmanagement:
Menigte detectie

In de huidige omstandigheden is het steeds vaker noodzakelijk om het maximale aantal mensen dat zich tegelijk in een bepaald gebied mag bevinden te beheersen. Met de oplossing voor menigte detectie kan voor vooraf ingestelde gebieden bepaald worden hoeveel mensen zich hier maximaal mogen begeven.
Deze oplossing kan zowel voor kleine binnenruimtes als voor grote buitenruimtes worden ingezet. Wanneer het maximale aantal mensen in een gebied wordt overschreden geeft het systeem automatisch een alarm af. Dit kan gekoppeld worden aan een waarschuwingslicht, speaker, of andere vorm van herinnering aan de mensen om groepsvorming te voorkomen. 
Video

SHOP PRODUCTEN  Bestel nu

Bezoekersmanagement:
MinMoe Terminal

Steeds meer sectoren mogen onder bepaalde voorwaarden de deuren weer openen. De horeca komt bijvoorbeeld weer op gang, maar alleen als mensen voldoende afstand kunnen houden en bezoekers eerst een aantal vragen over hun gezondheid hebben beantwoord.
De standalone MinMoe terminal voor contactloze temperatuur screening biedt hier uitkomst. Mensen kunnen niet alleen razendsnel hun eigen temperatuur meten, op de terminal kunnen ook een aantal gezondheidsvragen worden geplaatst die door mensen moeten worden beantwoord. Medewerkers krijgen een notificatie op het moment dat iemand potentieel gezondheidsklachten heeft.
De MinMoe terminals zijn naar eigen wens in te richten, waardoor deze technologie in meerdere sectoren kan worden ingezet, zoals in scholen, openbare gebouwen, fabrieken en bedrijfspanden.
Video

SHOP PRODUCTEN  Bestel nu

Hikvision Minivan
de mobiele showroom

Temperatuur Screening (Bullet/Turret)
Temperatuur Screening (Handheld
MinMoe Access Control + Temperatuur
Mensen Tellen Oplossing
Monitoring Bezoekersstromen
Menigte Detectie
Digital Signage Box Oplossing
HIkCentral Intelligente Dashboards 

 
Reserveer de Hikvision Minivan: Klik Hier
close button