Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

W Box Technologies

Bewakingsmonitoren

De W Box professionele breedbeeldkleurenmonitoren met Full HD-resolutie brengen elke video tot leven. Ze zijn bijzonder veelzijdig dankzij hun HDMI-, VGA- en BNC-ingangen.

HDMI-kabels

De W Box HDMI-kabels bieden een hoogkwalitatieve resolutie en superieure prestaties voor alle residentiële, commerciële en IT-toepassingen.

Voedingen

Ze zijn ontworpen voor veiligheidstoepassingen waarvoor een back-upbatterij vereist is. Ze accepteren een brede ingangsspanning en bieden een gereguleerde 13,8 V DC-uitgang ondersteund door de back-upbatterij in geval van een stroomstoring.

W Box Technologies

W Box biedt producten op het gebied van inbraak, videobewaking, toegangscontrole, voeding, audio en video, netwerken, tools en hardware, evenals gestructureerde bekabeling en kabels. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd om een superieure kwaliteit en waarde te leveren, met een brede selectie die elke dag beschikbaar is voor onze klanten. Ondersteund door een competitieve garantie en eenvoudig omruilbeleid, is W Box een uitstekende keuze voor uw professionele installaties. Koop het volledige assortiment W Box-producten online en in elke ADI-shop.

Producten per categorie

MONITOREN

Een ruime selectie professionele kleurenmonitoren met een resolutie en kleuren die uw video's tot leven brengen.

CAT PATCHKABELS

Cat 5 en Cat 6 patchkabels van 0,5 m tot 5 m lang in verschillende kleuren.

HDMI-KABELS

Kwalitatief hoogstaande high-speed HDMI-kabels van 1 tot 15 m lang die de 4K @ 60Hz-technologie ondersteunen.

MONITORBEUGELS

Een selectie hoogwaardige wandbeugels voor monitoren van 100x100 tot 600x600 VESA.

VOEDINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING

Voedingen voor inbraakbeveiliging in een metalen behuizing met behoud van lading voor de back-up batterij.

Bekijk alle producten

Ontdek een groot gamma aan W Box producten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Download de W Box-catalogus

Bekijk het brede assortiment monitoren en accessoires van W Box (HDMI-kabels en CAT5e / CAT6e-patchkabels, beugels en voedingen, enz.) in de nieuwe catalogus.

Download

Technische support

Of u nu hulp nodig heeft bij het ontwerpen van een systeem of een vraag heeft over een bestelling of product, het ADI-team kan u helpen.

Contacteer ons

Video's

Een oude of vorige generatie IP-camera op een nieuwe generatie NVR installeren
Het wachtwoord van een IP-camera resetten
Een opgenomen video afspelen
Een video op een USB-stick opslaan
Een IP-camera aansluiten op een DVR
Een apparaat en verschillende weergavemodi toevoegen

W Box Technologies is een huismerk van ADI en biedt residentiële en commerciële producten en systemen aan. W Box-producten zijn te vinden in meerdere categorieën waaronder inbraak, videobewaking, toegangscontrole, voeding, audio en video, netwerken, tools en hardware evenals gestructureerde bekabeling en kabels. W Box levert hoogwaardige en betrouwbare producten zoals CAT 5/6 patchkabels, HDMI-kabels, kabelbinders, monitoren voor videobewaking en voedingen. Elk W Box-product geniet van een competitieve garantie en een eenvoudig omruilbeleid om een ​​naadloze thuis- of commerciële installatie mogelijk te maken. ADI biedt tevens displayrekken, betrouwbare bedrading en identificatiegegevens.

Back to top
close button