Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Wie zijn wij

Al meer dan 25 jaar is ADI de toonaangevende groothandelaar in veiligheids- en laagspanningsproducten. Wij maken gebruik van onze partnerschappen met fabrikanten en onze positie in de sector om een uitzonderlijke klantervaring te bieden, zowel online als in onze meer dan 200 locaties over de hele wereld.

Wie bedienen wij

Wij ondersteunen grote en kleine bedrijven met commerciële, residentiële en institutionele projecten. Wij bedienen alleen erkende installateurs; houd er rekening mee dat ADI niet rechtstreeks aan eindgebruikers verkoopt.

Wat bieden wij aan

Naast een ongeëvenaard productaanbod en concurrerende prijzen biedt ADI unieke middelen en diensten om er zeker van te zijn dat u voorop ligt. Onze experts helpen u producten te kiezen op basis van uw projecten, en wij delen branchekennis die uw bedrijf vooruit kan helpen.

ADI biedt het grootste productaanbod uit de sector met artikelen van honderden topfabrikanten. Dankzij onze strategische relaties met merken kunnen wij de nieuwste technologieën tegen de beste prijzen aanbieden.

ONS AANBOD BEKIJKEN
Accountvoordelen

Als ADI-klant hebt u toegang tot ons e-commerceplatform met duizenden producten in voorraad, tijdbesparende functies in de online account zoals een functie ‘opnieuw bestellen’ en online-only deals.

 

Met meer dan 28 gunstig gelegen filialen in het hele VK, vindt u zeker een filiaal in uw buurt. Als klant kunt u gemakkelijk in real time zien wat er in voorraad is in uw lokale filiaal.

ZOEK UW FILIAAL

Van opleidingen op aanvraag en vakevenementen tot hulp bij het ontwerpen van complete systemen en het programmeren van IP, zullen onze waardetoevoegende diensten u helpen de efficiëntie en groei van uw bedrijf te stimuleren.

Meer informatie

Formulier nieuwe klant

Vul het onderstaande formulier in om een nieuwe ADI-klant te worden. Houd er rekening mee dat ADI niet verkoopt aan eindgebruikers. Als u een bestaande klant bent, meld u dan aan of registreer u, voor een online account.

New Customer Form

Submit the form below to become a new ADI customer. Please note that ADI does not sell to end users. If you are an existing customer, sign in or register for an online account.

Your email or phone number already exists, please contact us if you do not remember your login information.
{{vm.errorMessage}}
Contactgegevens
Ce formulaire est destiné aux entreprises établies en BELGIQUE.

Is uw bedrijf gevestigd in België maar wenst u Vlaamstalige ondersteuning  klik hier

Votre entreprise est-elle située en France cliquez ici

  • Vink het Captcha vakje aan om verder te gaan

*Verplichte velden.

close button