Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

2N

2N Intercoms

Ontdek de 2N intercoms met een strak design, grote diversiteit en waterdichte cybersecurity.

2N Ontvangstmonitor

Kies een elegante ontvangstmonitor om het 2N deuropenersysteem compleet te maken.

2N slimme lezers

Lezers met een minimalistisch design die een groot aantal identifiers ondersteunen: PIN-code, RFID-kaarten, Bluetooth of vingerafdruk.

Maak kennis met de 2N IP Style video-intercom

Winnaar van de CE Pro Best Product Award 2021 op CEDIA Expo en winnaar van de RedDot Award 2022. Onze gloednieuwe video-intercom met een 10′′-aanraakscherm is ontworpen om de aandacht te trekken bij elke ingang van een woning of een luxe kantoor. Aangedreven door de AXIS ARTPEC-7-processor, full-HD camera en WaveKey-technologie, zal 2N® IP Style de toekomst van intercoms voor de komende jaren bepalen.

Ontdek de verschillende productlijnen

INTERPHONES IP
Indoor Panels
2N Access Unit M
2N Access Unit 2.0
2N LICENCES

Sesam open u !

Ontdek WaveKey, de gepatenteerde Bluetooth-technologie van 2N die sleutels overbodig maakt en deuren opent met een handbeweging.

Meer info

Klaar om te verbinden

Met Integration Hub kunnen 2N-producten naadloos samenwerken met andere geavanceerde producten van bedrijven over de hele wereld.

Meer info

Bespaar tijd

Profiteer van 2N online tools waarmee u projecten sneller en gemakkelijker kunt ontwerpen.

2N Project Designer

Creëer snel en eenvoudig uw toegangscontrole- en communicatieoplossing. Kies de 2N-productconfiguraties die passen bij de functies die u nodig hebt.

ONTDEK MEER
2N Academy

Gratis, wanneer u maar wilt en waar u ook bent – zo ziet online studeren bij de 2N Academy eruit. Studeren wordt een plezier!

ONTDEK MEER
2N Virtual Experience

Productfoto's alleen volstaan niet meer. 2N biedt u ervaring met 3D-animaties. Demonteer producten en controleer de onderdelen.

ONTDEK MEER

Video's

2N IP Style
WaveKey
Solution for Residential

2N is wereldleider in IP-toegangscontrolesystemen. 2N is een voorloper op het gebied van innovatie in de sector en ontwikkelde in 2008 de eerste IP-intercom ter wereld en tien jaar later de eerste LTE/4G-intercom. Haar portfolio omvat deurtelefoons, antwoordpanelen en toegangscontrolesystemen. 2N is gespecialiseerd in de residentiële sector en biedt producten die compatibel zijn met Bluetooth, smartphone en tablet. Voor 2N is design even belangrijk als innovatie. De Red Dot en iF Design Awards getuigen hiervan. 2N werd in 1991 opgericht in Tsjechië. Praag blijft het wereldwijde hoofdkantoor met teams in negen andere landen (VS, VK, Duitsland, Italië, Nederland, Frankrijk, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten en Australië) en een uitgebreid distributienetwerk in de rest van de wereld.

Back to top
close button